Deze film staat in amper enkele dagen tijd op nummer 1 op Netflix: "Geen standaard actiefilm" TV en Radio
TV en Radio

Deze film staat in amper enkele dagen tijd op nummer 1 op Netflix: "Geen standaard actiefilm"

Deze film staat in amper enkele dagen tijd op nummer 1 op Netflix: "Geen standaard actiefilm"

Sinds 1 november staat de gloednieuwe film 'Voleuses' op Netflix. En die film wordt momenteel massaal bekeken op de streamingdienst.

Na enkele dagen stond de Franse actiefilm 'Voleuses' namelijk al op nummer 1 in de meest bekeken films in België. Inmiddels is de film ingehaald door 'The Super Mario Bros Movie', maar 'Voleuses' prijkt wel nog steeds op nummer 2.

"Carole, een professionele dief, is moe van het vluchten en besluit te stoppen, maar doet nog één makkelijke, laatste klus met haar partner in crime Alex en een temperamentvolle nieuwe chauffeur Sam." Zo omschrijft Netflix de film 'Voleuses', die ook veel goede reviews krijgt.

Franse Charlie's Angels

"Charlie’s Angels, maar dan op z’n Frans. Dat is 'Voleuses' in een notendop. En de Fransen doen het beter. Hun humor is gelaagder en hun actrices zijn talentvoller", aldus de Nederlandse publieke omroep BNNVARA. "Het verhaal van een knuffelcrimineel die nog één laatste klus aanneemt, is al zo vaak verteld dat je precies weet wat er gaat gebeuren. Toch is 'Voleuses' geen standaard actiefilm. Hoofdrolspeelster Mélanie Laurent nam ook plaats in de regiestoel en een vrouwelijke blik op deze uitgekauwde verhaallijn werkt erg verfrissend", klinkt het dan weer bij Veronica Superguide.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws