Zéér opvallend: ‘Alejandro Valverde (42) kan zomaar WT-comeback op de weg maken’ Wielrennen
Wielrennen

Zéér opvallend: ‘Alejandro Valverde (42) kan zomaar WT-comeback op de weg maken’

Zéér opvallend: ‘Alejandro Valverde (42) kan zomaar WT-comeback op de weg maken’

Alejandro Valverde heeft nog niet zo lang geleden een punt achter zijn profcarrière gezet. Zijn stalen ros op stal laten staan is weliswaar niet voor hem weggelegd.

Op het WK Gravel werd Valverde bijvoorbeeld nog knap vierde. Volgend seizoen zou hij zomaar voor een énorme verrassing kunnen zorgen. Althans, als we het Spaanse EstadioDeporte mogen geloven.

Bij Movistar hebben ze hun team voor volgend seizoen nog niet volledig rond en het gerucht doet nu de ronde dat Valverde mogelijk voor één jaar een comeback zal maken bij het Spaanse team, dat onlangs ook Naïro Quintana vastlegde.

Valverde heeft al een contract tot eind 2024 bij Movistar, maar niet als profrenner. Hij zal naar verluidt ploegleider worden, maar wil dat niet per se vanuit de volgwagen doen. Valverde heeft de geruchten trouwens zelf nog wat aangewakkerd met een opvallende uitspraak.

Vandaag

“Zoals het er nu - vandaag - voorstaat, heb ik geen licentie als professionele wielrenner”, klonk het bij de Spanjaard. Vooral dat hij “vandaag” benadrukt is volgens velen een teken dat hij volgend jaar mogelijk weer in het peloton - op de fiets - zal verschijnen. Wordt vervolgd…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws