Echtgenote Valeska laat nieuwe, onherkenbare look van Niels Albert zien: "Ik heb dan een nieuw lief, hé" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Echtgenote Valeska laat nieuwe, onherkenbare look van Niels Albert zien: "Ik heb dan een nieuw lief, hé"

Echtgenote Valeska laat nieuwe, onherkenbare look van Niels Albert zien: "Ik heb dan een nieuw lief, hé"

Niels Albert ziet er plots compleet anders uit. De voormalige veldrijder is - in de letterlijke zin van het woord dan - z’n wilde haren verloren. Daar laat vrouwlief Valeska Van den Broecke nu een opvallende foto van zien op haar socials.

De tondeuse erin! Niels Albert heeft al zijn haren afgeschoren en gaat tegenwoordig als kale man door het leven. Het resultaat daarvan laat zijn echtgenote Valeska zien op Instagram. “Ik heb dan een nieuw nieuw, hé”, grapt ze in het onderschrift bij een foto met haar haast onherkenbare man. Hoewel het voor zijn fans even schrikken was, mag de veldrijder toch enkele complimenten in ontvangst nemen. “Je ziet er goed uit zo” en “Hij staat ermee”, luidt het in de reacties.

Al lijkt het erop dat zijn nieuwe look niet definitief is. Sommige volgers zijn er namelijk van overtuigd - onder meer door de rode stoppels op zijn hoofd - dat Niels een haarimplantatie heeft ondergaan. Hetzelfde zagen we bij Gunther Levi of de Nederlandse Gordon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws