Dit staat er te gebeuren in 'Thuis': Het gaat helemaal fout tussen Christine en Adil, Tom confronteert Dries TV en Radio
TV en Radio

Dit staat er te gebeuren in 'Thuis': Het gaat helemaal fout tussen Christine en Adil, Tom confronteert Dries

Dit staat er te gebeuren in 'Thuis': Het gaat helemaal fout tussen Christine en Adil, Tom confronteert Dries

In 'Thuis' wacht kijkers een week vol spanning en emotie. Simone begint haar eerste werkdag, terwijl Frank haar verrast, wat ongetwijfeld voor boeiende wendingen zal zorgen.

Nancy ervaart een gelukzalig gevoel door de reacties op haar video, maar Dieter is juist bezorgd. De aanhoudende conflicten tussen Christine en Adil bereiken een hoogtepunt wanneer ze hem ultimatums stelt, met grote gevolgen. Marianne en anderen krijgen te maken met harde afwijzingen.

Tegelijkertijd is er onzekerheid over de toekomst van Feniks, wat leidt tot stress en spanning. Tom confronteert Dries met een onvermijdelijke realiteit, terwijl Sam probeert een belangrijk punt over te brengen aan Adil. Een botsing tussen Tamara en Viv vangt de aandacht van Bob, die niet kan weerstaan om scherp te reageren. Lowie en Peter staan voor een cruciale meeting.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws