Drama in het 'Big Brother'-huis: meerdere bewoners in tranen na ongeziene actie van Ashley TV en Radio
TV en Radio

Drama in het 'Big Brother'-huis: meerdere bewoners in tranen na ongeziene actie van Ashley

Drama in het 'Big Brother'-huis: meerdere bewoners in tranen na ongeziene actie van Ashley

Deze week waren Randy, Karen, Jimmy en Ashley genomineerd. Maar Ashley heeft er nu op het nippertje voor kunnen zorgen dat ze niet meer genomineerd is. En dat zorgt voor heel wat tranen en geschokte reacties in het 'Big Brother'-huis.

Deze week werden voor het eerst de nominaties al op woensdagavond bekendgemaakt. Zo waren Randy, Karen, Jimmy en Ashley genomineerd. Maar in tegenstelling tot anders, stonden er vraagtekens boven hun nominaties.

Op donderdag werd duidelijk waarom. Zo werden de genomineerden weggeroepen. Zij kregen de kans om zich voor 20.000 euro vrij te stellen. Volgens Randy, Karen, Jimmy drukte Ashley meteen op de knop. Alle bewoners zijn dan ook enorm geschrokken door de actie van Ashley.

Now or Never

Onder meer haar beste vriendin in het huis, Karen, barstte in tranen uit. De sfeer is dan ook helemaal omgeslagen in het 'Big Brother'-huis. Zo lijkt iedereen Ashley bijzonder kwalijk te nemen dat ze deze actie ondernomen. Ashley zelf zegt tegen Glenn dat ze zich al van bij het begin benadeeld voelt en daarom voor de vrijstelling ging. Het is dan ook Now or Never-week in het 'Big Brother'-huis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws