Emoties lopen hoog op in 'The Voice van Vlaanderen': "Dit is gewoon gestoord" TV en Radio
TV en Radio

Emoties lopen hoog op in 'The Voice van Vlaanderen': "Dit is gewoon gestoord"

Emoties lopen hoog op in 'The Voice van Vlaanderen': "Dit is gewoon gestoord"

Gisteren gingen de Battles van start in ‘The Voice van Vlaanderen’. Dat het een spetterende start was, kunnen we wel zeggen. De emoties liepen hoog op. Ook actrice Janine Bischops mocht eraan geloven.

De Knockouts zitten erop, de overgebleven zes kandidaten van elk team nemen het nu tegen elkaar op in de Battles. En die eerste ronde zorgde meteen voor een hoop emotionele, maar hartverwarmende momenten. Kaat, de kleindochter van ‘Familie’-actrice Janine Bischops, mocht de spits afbijten voor Team Mathieu.

Kaat nam het op tegen Néhémie. Samen brachten ze een prachtige versie van Noah Cyrus’ nummer ‘July’. Als we hier over een kippenvelmoment spreken, dan liegen we niet. Vraag het maar aan Janine Bischops. De 21-jarige zangeres wist met haar optreden een gevoelige snaar te raken bij haar oma. “Wauw, ik vind het zo mooi”, horen we Janine fluisteren.

Bomma Janine kan het amper droog houden tijdens het optreden van haar kleindochter, maar ook de kijker mocht eraan geloven. Kaat kreeg ook de mensen thuis volledig stil. “Suuupermooi”, “Dit echt gewoon crazy” en “Die Kaat is fantastisch”, klinkt het op Instagram. Dat coach Mathieu Terryn haar meenam naar de liveshows, komt dus niet als de allergrootste verrassing.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws