Emotioneel afscheid voor Niels Destadsbader: "Ik ga je missen" TV en Radio
TV en Radio

Emotioneel afscheid voor Niels Destadsbader: "Ik ga je missen"

Emotioneel afscheid voor Niels Destadsbader: "Ik ga je missen"

Op woensdagavond 3 april wordt de laatste aflevering van 'Ik vraag het aan' uitgezonden op VRT 1. En die gloednieuwe muzikale show met Niels Destadsbader als gastheer zal duidelijk erg gemist worden. Dat blijkt uit de vele reacties op sociale media.

Op Facebook vroeg VRT 1 namelijk aan de kijkers wat hun favoriete moment was van 'Ik vraag het aan'. "Pieter Embrechts met 'Een vriend van mij'", reageren de meeste fans. Maar de kijkers willen vooral benadrukken dat ze enorm genoten hebben van de show.

"Prachtig programma met mooie muziek. Ik heb ervan genoten! Proficiat Niels voor de presentatie!", "Topprogramma. We zullen je missen Niels", "Ik keek elke week uit naar het programma. Jammer dat het gedaan is" en "Geweldig programma door de juiste persoon gepresenteerd: Niels Destadsbader. Ik zal het missen! Zoveel emotionele momenten. Ik ben superfan!", luidt het onder meer. Velen hopen dan ook op een tweede seizoen.

Vervolg?

"Hopelijk komt er een vervolg", "Op naar een tweede reeks", "Het programma mag zo vlug mogelijk terugkeren" en "Ik hoop oprecht dat er snel een tweede seizoen aankomt", klinkt het.

"Morgenavond is de laatste!", schreef Niels Destadsbader dinsdagavond al op zijn Instagram Stories.

Emotioneel afscheid voor Niels Destadsbader: "Ik ga je missen"
Instagram Stories (@niels_destadsbader)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws