Erg pijnlijk voor Emma uit 'Blind Getrouwd': "Toen is het volledig misgelopen tussen ons" TV en Radio
TV en Radio

Erg pijnlijk voor Emma uit 'Blind Getrouwd': "Toen is het volledig misgelopen tussen ons"

Erg pijnlijk voor Emma uit 'Blind Getrouwd': "Toen is het volledig misgelopen tussen ons"

Gisteren was een hoogdag voor de fans van ‘Blind Getrouwd’. In het nieuwe seizoen van het populaire datingprogramma zagen we meteen twee koppeltjes in het huwelijk treden. Maar zeker voor Emma, die gekoppeld werd aan Emile, ging zo’n trouwdag gepaard met hevige emoties.

Vrolijk als ze is, ging Emma, ofwel Emmanuela, het zenuwslopende 'Blind Getrouwd'-avontuur aan. “O, ja. Ik liep Emile tegemoet, hij draaide zich naar mij, en zijn glimlach zorgde er meteen voor dat ik op m'n gemak was”, vertelt de kandidate in Dag Allemaal. “Ik zag een verzorgd gebit, en dat vind ik heel belangrijk. De rest, dat komt wel. Ik wil niets forceren.” Toch was het huwelijk voor Emma geen gemakkelijk moment.

Een opvallende aanwezige op haar grote dag was haar vader. “We horen elkaar niet zoveel”, klinkt het. “Mama is in de Dominicaanse Republiek geboren, papa komt van Portugal, maar woonde in België. Dus hebben ze zich hier gesetteld. Jammer genoeg liep het fout tussen hen toen ik twaalf jaar oud was”, legt de kandidate uit. Na de scheiding bleef haar mama in Gent wonen en trok haar papa naar Brussel.

Amper contact

“Ik heb het nog even geprobeerd om elke week te wisselen, maar dat bleek te moeilijk. Alleen al qua school was het niet haalbaar”, bedenkt Emma zich. Daarna is het contact met haar vader helaas verwaterd. “Daarna zagen we elkaar niet zoveel meer. Al blijf ik mijn vader wel opzoeken, elk jaar ga ik op vakantie naar Madeira en dan is hij daar ook”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster. Gelukkig waren haar drie zussen en haar mama, haar “grote idool”, wel aanwezig op de bruiloft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws