Ex-'Familie'-actrice Martine Jonckheere maakt comeback op het scherm: "Ik voel me weer helemaal openbloeien" TV en Radio
TV en Radio

Ex-'Familie'-actrice Martine Jonckheere maakt comeback op het scherm: "Ik voel me weer helemaal openbloeien"

Ex-'Familie'-actrice Martine Jonckheere maakt comeback op het scherm: "Ik voel me weer helemaal openbloeien"

Ze was dan misschien wel in het afgelopen seizoen van ‘De Verraders’ te zien, na haar vertrek bij ‘Familie’ zagen we Martine Jonckheere (67) niet echt meer als actrice op het scherm verschijnen. Daar komt binnenkort verandering in!

Het zijn drukke tijden voor Martine Jonckheere. Zo kruipt de 67-jarige actrice deze week voor het eerst in 20 jaar opnieuw op de theaterplanken in de kerstkomedie ‘Kerst met krukken’, waarin ze trouwens ook voor het eerst zal zingen. Maar er liggen intussen ook nieuwe tv-plannen in het laatje.

“Ik heb nog meer goed nieuws gekregen. Ik heb auditie gedaan voor een bioscoopfilm. Die rol heb ik hoogstwaarschijnlijk niet, maar dat castingbureau heeft me wel gecontacteerd om mee te spelen in een nieuwe reeks”, onthult Martine in primeur in HLN Showbits. “In de volledige eerste aflevering zal ik te zien zijn. Daar heb ik binnenkort dus een paar draaidagen voor.”

Veel te veel energie

Over welke reeks het gaat, daar mag ze natuurlijk nog niets over kwijt. “Maar het is echt eens iets helemaal anders voor mij, met een heel mooie cast ook. Ik voel me weer helemaal openbloeien. Ik heb echt positiviteit nodig in mijn leven en dat komt nu weer op mij af”, klinkt Martine optimistisch. Met pensioen gaan zit er duidelijk nog niet snel in. “Ik noem dit niet werken”, besluit de actrice. “Ik kan niet elke dag thuis zitten en heb nog veel te veel energie.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws