'Familie'-kijkers voorspellen dramatische wending: "Dit gaat faliekant aflopen!" TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-kijkers voorspellen dramatische wending: "Dit gaat faliekant aflopen!"

'Familie'-kijkers voorspellen dramatische wending: "Dit gaat faliekant aflopen!"

In 'Familie' staat de relatie van Yoko (Cyra Gwynth) en Cédric (Yanni Bourguignon) al een tijdje onder druk. Om hun problemen op te lossen en om het vuur weer aan te wakkeren, kozen ze voor een open relatie. Maar volgens de kijkers zal dat hun relatie meer kwaad dan goed doen.

Heel wat fans zijn bang dat de open relatie van Yoko en Cédric het einde bekend van hun liefdesverhaal. "Iedereen ziet toch dat dit faliekant gaat aflopen? Die twee lopen gewoon in hun ongeluk", schrijft een kijker op sociale media.

"Ik heb nog nooit geweten dat een open relatie dé oplossing is voor relatieproblemen. Er wordt altijd wel iemand jaloers of verliefd en dan ben je nog verder weg van huis", reageert iemand anders. "Een open relatie is meestal slechts een tussenstation om daarna uit elkaar te gaan", "'Weeral een koppel dat uit elkaar gaat. Jammer, want ik vond ze wel bij elkaar passen" en "Deze relatie is echt niet oké, je ziet dat Cédric ervan afziet", klinkt het ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws