Fans van 'De Slimste Mens ter Wereld' uiten massaal kritiek: "Ik kijk niet meer!" TV en Radio
TV en Radio

Fans van 'De Slimste Mens ter Wereld' uiten massaal kritiek: "Ik kijk niet meer!"

Fans van 'De Slimste Mens ter Wereld' uiten massaal kritiek: "Ik kijk niet meer!"

De afgelopen dagen gaan er heel wat filmpjes rond over het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Zo deelden onder meer Jeroom, Ella Leyers, Barbara Sarafian en William Boeva een video waarin ze beweren dat zij de nieuwe presentator worden van het spelprogramma. En dat tot grote frustratie van de fans.

"Het onmogelijke is gebeurd", klinkt het in een nieuwe trailer van 'De Slimste Mens ter Wereld.' Daarin is te zien hoe presentator Erik Van Looy stikt in een radijsje, een verwijzing naar zijn deelname aan 'The Masked Singer'. Niet veel later deelden verschillende (voormalige) juryleden een Instagrampost waarin ze beweren dat zij de nieuwe presentator van 'De Slimste Mens' worden.

"Zal één van deze juryleden in de voetsporen van Erik treden?", klinkt het dan weer dinsdagochtend op de Instagrampagina van 'De Slimste Mens'. Daarbij zien we foto's van Jeroom, Pedro Elias, Jennifer Heylen, William Boeva, Barbara Sarafian, Jan-Jaap van der Wal, Herman Brusselmans, Amelie Albrecht, James Cooke en Ella Leyers. En dat valt niet bepaald in goede aarde bij de fans.

Blijft Erik of niet?

"Omg beter niet. Geen Erik, geen 'Slimste Mens' voor mij", "'De Slimste Mens' is 'De Slimste Mens' niet zonder Erik!", "Oh nee!", "Zonder Erik kijk ik niet meer!" en "Van Erik moeten ze afblijven!", klinkt het onder meer op sociale media. Maar de actie blijkt een deel te zijn van de reclamecampagne voor het programma. Zo blijft Erik Van Looy volgens Het Nieuwsblad de presentator van 'De Slimste Mens'.

Populair

Laatste nieuws