Gert Verhulst krijgt plots verrassend nieuws over toekomst van De Tafel van Vier TV en Radio
TV en Radio

Gert Verhulst krijgt plots verrassend nieuws over toekomst van De Tafel van Vier

Gert Verhulst krijgt plots verrassend nieuws over toekomst van De Tafel van Vier

Sinds september 2022 presenteert Gert VerhulstDe Tafel van Vier’ op Play4. Dat zijn talkshow na de zomer een tweede seizoen krijgt, is al langer bekend. Maar nu krijgt de presentator plots ook verrassend nieuws te horen over de verdere toekomst van zijn programma.

Feest op Play4 vanavond, want Gert Verhulst presenteert straks de honderdste aflevering van ‘De Tafel van Vier’. Zijn talkshow loopt nog door tot de paasvakantie, daarna verdwijnt die twee weken van het scherm. Maar na Gerts deugddoende vakantie, zal er het een en ander veranderen aan zijn show.

Na de paasvakantie verkast ‘De Tafel van Vier’ namelijk naar de late avond. Omwille van het zomeruur wordt Gerts talkshow tot en met 11 mei omstreeks 22 uur uitgezonden. Na de zomer keert het programma terug en zal de gastheer de draad gewoon weer oppakken op het gewoonlijke uur, om 20 uur dus.

We zijn alvast benieuwd of de verhuis naar een later uur meer kijkers naar de talkshow zal lokken. Al van het prille begin heeft ‘De Tafel van Vier’ het namelijk moeilijk om op te boksen tegen grote concurrenten ‘Thuis’ en ‘Familie’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws