Geweldig! Louis Talpe heeft fantastisch nieuws voor de fans van 'Onder vuur' TV en Radio
TV en Radio

Geweldig! Louis Talpe heeft fantastisch nieuws voor de fans van 'Onder vuur'

Geweldig! Louis Talpe heeft fantastisch nieuws voor de fans van 'Onder vuur'

Goed nieuws voor de fans van ‘Onder vuur’! Op Instagram kondigen Louis Talpe en co een enorme verrassing aan over de populaire VRT 1-reeks. Er komt een derde seizoen, wat met een gemiddelde van een miljoen kijkers niet abnormaal is. Maar er is meer!

De dood van Nina (Alessia Sartor) en het vertrek van Orlando (Louis Talpe) zag het er even naar uit dat het verhaal definitief afgerond was, maar niets is minder waar. Er komt wel degelijk een vervolg en de opnames van de derde reeks zijn zelfs al van start gegaan. “Spannende interventies, gevestigde waarden en vier nieuwe krachten: de ploeg van ‘Onder vuur’ is begonnen met de opnames van het derde seizoen”, kondigt VRT 1 aan op Instagram.

Maar de grootste verrassing van allemaal is dat Louis Talpe opnieuw van de partij is. Op het einde van het tweede seizoen is zijn personage namelijk met zijn vriendin, Maaike (Lynn Van Royen), en hun zoontje naar Zweden vertrokken. Nu blijkt dat hij onverwacht moest terugkeren.

Nieuwe cast

Bovendien wordt de cast uitgebreid! In het voorproefje zien we vier nieuwe personages opduiken: Cassia (Anushka Melkonian), Pieter (Vincent Van Sande), Nouri (L’Hamiti Izzy Ismael) en Jade (Ellen Sterckx). En aan de foto’s en video’s te zien, zullen naast Louis Talpe ook zeker al Wouter Bruneel (Boris) en Lien De Graeve (Dominique) terugkeren voor het derde seizoen. Maar daarvoor is het nog wachten tot het najaar van 2024.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws