Gloria Monserez verrast iedereen met fantastisch nieuws over 'Hotel Romantiek' TV en Radio
TV en Radio

Gloria Monserez verrast iedereen met fantastisch nieuws over 'Hotel Romantiek'

Gloria Monserez verrast iedereen met fantastisch nieuws over 'Hotel Romantiek'

Valentijn loert om de hoek en dat is goed nieuws voor de nieuwe kandidaten van het populaire Eén-programma ‘Hotel Romantiek’. In ‘Dag Allemaal’ kondigt presentatrice Gloria Monserez namelijk groot nieuws aan over het nieuwe seizoen van het datingprogramma.

Eind oktober liep het avontuur in Turkije op zijn einde voor de bende 65-plussers, en zo ook het vierde seizoen van ‘Hotel Romantiek’. Dat bleek opnieuw een schot in de roos. Maar liefst zes koppeltjes werden gevormd op reis en een halfjaar later schieten daar zelfs nog vier van over. Cupido heeft dit jaar dus flink raak geschoten.

En dat blijft bij de kijker enorm aanslaan. Daarom maakte VRT onlangs bekend dat er een vijfde seizoen van de reeks komt. “Liefde is er nooit genoeg: 'Hotel Romantiek' komt terug”, schreef Eén een tijdje terug op Instagram. Opnieuw nemen Philippe Geubels, Sven De Leijer en Gloria Monserez een leuke groep vrijgezellen op leeftijd mee voor een onvergetelijke week.

“Ja. En binnenkort vertrekken we weer voor de opnamen van het nieuwe seizoen”, kan Gloria al verklappen in Dag Allemaal. De presentatrice is dan ook in de wolken dat er een nieuwe reeks komt én dat zij opnieuw van de partij mag zijn. “De vorige reeks heeft heel lang bij mij nagezinderd, op een positieve manier. Ik heb extra vertrouwen gekregen in het leven: zelfs als je 65 en single bent, kan je nog verliefd worden en kan dat wederzijds zijn”, vertelt ze. “Dat heeft me een heel warm gevoel gegeven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws