Grote portie drama en serieus bommetje op komst deze week in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Grote portie drama en serieus bommetje op komst deze week in 'Familie'

Grote portie drama en serieus bommetje op komst deze week in 'Familie'

Fans van ‘Familie’ zullen deze week aan de beeldbuis gekluisterd zitten. Zij krijgen weer een serieuze portie drama op hun bord. Én er wordt een serieuze bom gedropt.

“Spanning, mysterie en romantiek zijn ook deze week weer aanwezig in ons ‘Familie’-landje”, belooft Maarten Cop, die Jelle speelt in de reeks, aan Het Laatste Nieuws. Om te beginnen al bij Koen (Sieg De Doncker) en Veronique (Sandrine André).

Veronique wil koste wat het kost weten wat er gebeurd is met de niet onaardige som van 60.000 euro gedaan heeft, nu Koen toegang heeft tot al haar rekeningen. Hij heeft het gevoel dat zijn vriendin hem niet vertrouwt en kan zijn woede niet langer onderdrukken. We zien Koen Veronique een stevige duw geven tot ze op de grond belandt.

Verder heeft Hanne (Margot Hellemans) wel een erg goede klik met Thibaut. Het lijkt niet bepaald onwaarschijnlijk dat daar meer aan de hand is. Maar ook acteur Maarten Cop zelf mag een grote verhaallijn verwachten. Jelle vertelt zijn vriendin Sterre (Melissa Hendrikx) dat het al een tijdje niet meer werkt tussen hen. Maar terwijl hij haar met de neus op de feiten drukt, dropt zij een serieuze bom. Ze biecht Jelle op dat ze zwanger is geraakt van hem. Dat zal ongetwijfeld niet zonder gevolgen blijven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws