Hanne en Marthe van K3 breken in tranen uit door erg emotionele gebeurtenis

22032023K3INSTAGRAM
Binnenkort schitteren de meisjes van K3 in het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. VTM deelt nu al enkele beelden en daarin lopen de emoties zeer hoog op bij Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.
Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zullen binnenkort te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. In de eerste aflevering van het VTM-programma blikken zij samen met de andere kandidaten terug op hun allereerste optreden als K3’tje. Hanne en Marthe hadden samen met Klaasje nog maar net de talentenjacht ‘K3 zoekt K3’ gewonnen.
Op de beelden zien we de nieuwe K3’tjes voor het eerst op het podium van de Lotto Arena staan. Ze traden toen maar liefst achttien keer op in de Antwerpse concertzaal samen met de oude K3-formatie. “Ik heb de beelden van ons eerste concert lang niet willen zien", geeft Hanne eerlijk toe. "Het is zo gek wat ons allemaal is overkomen”, klinkt het zeer aangedaan. 
Ook haar collega Marthe kan het niet droog houden nadat ze naar het filmpje gekeken hebben. “Ik weet nog dat wij achter de schermen stonden en hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”, vertelt ze. Het nieuwe seizoen van ‘Liefde van Muziek’ gaat van start op 4 april.

Steun

Fans van de K3-meisjes laten alvast lieve berichtjes achter. “Wat hun enorm siert is hun eenvoud. Ze gaan volledig voor K3”, “Zo’n sympathieke en eenvoudige vrouwen, ze doen het supergoed”, “Wauw, wat een fijne meisjes”, “Ze hadden een grote taak om over te nemen van de vorige drie dames, maar wat hebben ze dat oh zo goed gedaan” en “Toppertjes zijn het”, reageren ze onder meer.