Hanne van K3 moet plots wat van het hart over Jaap Reesema na Liefde voor Muziek TV en Radio
TV en Radio

Hanne van K3 moet plots wat van het hart over Jaap Reesema na Liefde voor Muziek

Hanne van K3 moet plots wat van het hart over Jaap Reesema na Liefde voor Muziek

Eergisteren konden we opnieuw een spetterende aflevering meepikken van ‘Liefde voor Muziek’ op VTM. Deze keer was het repertoire van Jaap Reesema aan de beurt. Na zijn aflevering moet Hanne Verbruggen nog snel wat kwijt over de Nederlandse zanger.

‘Liefde voor Muziek’ brengt mensen dichter bij elkaar, zoveel is duidelijk. Naast heel wat nieuwe muziek blijven er op het einde van het programma ook steeds enkele hechte vriendschappen over. En dat de sfeer in de groep uitstekend was dit jaar, maakte Hanne Verbruggen al meermaals duidelijk. Nadat ze al enkele liefdevolle woorden neerpende voor Stef Bos, Metejoor en DAAN, laat het K3’tje nu ook haar hart spreken over Jaap Reesema.

“Dat Jaap dit seizoen mee zou gaan vond ik geweldig”, steekt de zangeres van wal op Instagram. Daarbij deelt ze enkele gezellige achter-de -schermenkiekjes van tijdens de opnames. “Al jaren ben ik verliefd op zijn stem en fan van zijn nummers. En dan leer je die man kennen en blijkt hij een gevatte komiek, liefdevolle echtgenoot/vader én een heuse businessman te zijn”, vervolgt Hanne. “Wat ben je een topper, Jaap! Zo veel bewondering voor jou!”

Zoveel liefde

Ook Hannes volgers zijn duidelijk grote fan! “Geweldige aflevering”, “Toppers”, “Zó leuk”, “Het is een plezier om jullie bezig te zien”, “Prachtige foto’s van jullie”, “Inderdaad, een topzanger is het”, “We love Jaap”, “Jullie verbazen allemaal keer op keer” en “Zoveel liefde voor jullie”, klinkt het in de reacties. Ook Jaap zelf laat enkele hartjes achter voor het roodharige K3’tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws