Het is bijna zover! Dan komt de spannende seizoensfinale van 'Thuis' op tv TV en Radio
TV en Radio

Het is bijna zover! Dan komt de spannende seizoensfinale van 'Thuis' op tv

Het is bijna zover! Dan komt de spannende seizoensfinale van 'Thuis' op tv

De seizoensfinale van ‘Thuis’ nadert met rasse schreden, dat voelt de trouwe ’Thuis’-kijker aan alles. Maar wanneer die precies op tv komt, was nog niet bekend. Daar heeft VRT 1 nu snel verandering in gebracht.

Trouwe ‘Thuis’-kijkers werden dit seizoen al meermaals doorheen de week getrakteerd op seizoensfinalewaardige afleveringen. Denk maar op de schokkende dood van Paulien (Tina Maerevoet) op een doodgewone vrijdagavond of de fatale ultieme confrontatie tussen Chris (Danny Timmermans) en Harry (Stan Van Samang) enkele dinsdagen geleden.

Eén ding is zeker: de spanning is te snijden en dat zal de komende weken niet verminderen. “Je kan best gewoon elke dag kijken”, zegt ‘Thuis’-producer Hans Roggen in TV-Familie. “Wie wacht tot de finale maakt de verkeerde keuze.” Waar iedereen eerst dacht dat Chris met alle pluimen ging lopen tijdens de slotaflevering, lijkt de hoofdrol nu weggelegd voor slechterik Alexander Cosyns (Erik Goossens).

The word is out

Maar daar hebben we voorlopig het gissen naar. Wat we wel al zeker weten, is wanneer de seizoensfinale uitgezonden wordt op VRT 1. Op vrijdag 30 juni kunnen de fans opnieuw nagelbijtend aan de beeldbuis gekluisterd zitten. "The word is out! Over exact 40 dagen is het zover: de spannende seizoensfinale van ‘Thuis’!”, klinkt het op het Instagramaccount van de soap.

Bovendien zou het dit jaar wel eens een pak bloedstollender kunnen worden dan de voorbije jaren. Want dat de nieuwe hoofdscenarist een misdaadschrijver is, was er de afgelopen weken aan te zien. Dat belooft voor de finale!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws