Iedereen moet hetzelfde kwijt over aflevering van 'Liefde voor Muziek' met Clouseau als centrale gast TV en Radio
TV en Radio

Iedereen moet hetzelfde kwijt over aflevering van 'Liefde voor Muziek' met Clouseau als centrale gast

Iedereen moet hetzelfde kwijt over aflevering van 'Liefde voor Muziek' met Clouseau als centrale gast

In 'Liefde voor Muziek' werd op dinsdag 2 april een ode gebracht aan de nummers van Clouseau. Op sociale media wordt er nu ook massaal gereageerd op de aflevering.

Zo waren de kijkers opnieuw enorm onder de indruk van de covers van de artiesten. Vooral Jasper Steverlinck, Laura Tesoro en K3 konden een gevoelige snaar raken bij de kijkers. "Het was een prachtige aflevering, zeker de cover van Jasper", "Topprogramma! Dank voor de mooie versie van K3 en ook die van Jasper, wat een stem!" en "Laura en Jasper waren top", klinkt het onder meer.

En zo gaat het nog wel even door: "Het was een topaflevering. Wow. En die Jasper Steverlinck ... Wat een stem heeft die!", "Jasper en Laura hun versie waren top!", "De versie van K3 kwam echt binnen" en "Inderdaad, zo kwetsbaar gebracht van K3, kippenvelmomentje."

Regi

Alleen over Regi’s versie van 'Ik wil niet dat je weggaat' zijn de meningen erg verdeeld. Van "Geef mij maar het origineel. Zoveel beter!" en "Deze keer heeft Regi de bal compleet misgeslagen. Wat een verschrikkelijke versie!" tot "Wow, wat een topversie" en "Geweldig, dat was er weer boenk op!"

Populair

Laatste nieuws