Iedereen moet hetzelfde kwijt over eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert' TV en Radio
TV en Radio

Iedereen moet hetzelfde kwijt over eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert'

Iedereen moet hetzelfde kwijt over eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert'

Op zondag 10 maart ging het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert' van start op VRT 1. Op sociale media wordt ook massaal gereageerd op die eerste aflevering.

Gisteren werd het startschot gegeven van het gloednieuwe seizoen van 'Château Planckaert'. De fans zijn alvast bijzonder blij dat ze de avonturen van de familie Planckaert opnieuw kunnen volgen. "Blij dat ik opnieuw kan kijken naar de leukste familie van Vlaanderen", schrijft een fan op sociale media.

En ook over de Planckaerts zelf hebben de kijkers niets dan lof. "Een familie met veel respect en liefde voor elkaar. Doet deugd om dit te mogen zien. Hardwerkende mensen die prachtig werk leveren", laat een fan weten op Facebook. Daar zijn de andere kijkers het duidelijk mee eens.

Warme familie

"Zo mooi om naar te kijken. Met een lach en een traan. Altijd weer genieten", "Zo mooi , emotioneel, hartverwarmend ... Wat een toffe familie", "Hoe de familie voor elkaar zorgt ... En hun liefde voor de dieren en de natuur. Formidabel" en "Het is toch zo'n geweldige, warme familie!", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws