Enkele dagen nadat zijn loft volledig uitbrandde: Niels Destadsbader doet voor het eerst zijn verhaal Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Enkele dagen nadat zijn loft volledig uitbrandde: Niels Destadsbader doet voor het eerst zijn verhaal

Enkele dagen nadat zijn loft volledig uitbrandde: Niels Destadsbader doet voor het eerst zijn verhaal

Vrijdagnamiddag sloeg het noodlot toe voor Niels Destadsbader. Zo werd zijn loft volledig verwoest nadat er bij het verlichtingsverblijf HVP Lighting een zware brand uitbrak. Nu heeft de zanger ook voor het eerst gereageerd via Instagram.

"‘t Zijn niet de stenen. Noch de kleren. Maar de herinneringen die verdwenen zijn", schrijft hij op Instagram bij een foto van enkele brandweerlui, gevolgd door een gebroken hartje. "Geschrokken en verdrietig", gaat hij verder.

"Maar ook erg dankbaar dat iedereen veilig is en jullie zo lief zijn", aldus Niels. Zo wordt de zanger overstelpt met steunbetuigingen. "Omg ... Zo blij dat je zelf niets hebt, schat! Heel veel sterkte. Laat maar weten als je me nodig hebt", reageert Natalia. "Veel moed lieve Niels", laat Staf Coppens weten. "Damn, veel sterkte! Onze gedachten zijn bij u!", schrijf Lynn Van den Broeck. Ook Karen Damen, Siska Schoeters, Stephanie Planckaert, Sam De Bruyn en Regi Penxten reageerden op het bericht.

Crowdfundings

Inmiddels zijn er ook al verschillende crowdfundings opgestart voor de zanger. "Hij heeft niets meer. Wij zijn vaak naar zijn optredens gegaan en genoten er niet alleen van de muziek, maar maakten er ook vrienden. Nu willen we iets terugdoen", klinkt het bij enkele initiatiefnemers.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws