"Wat een prachtig ventje!": presentator Ben Roelants is voor de derde keer papa geworden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een prachtig ventje!": presentator Ben Roelants is voor de derde keer papa geworden

"Wat een prachtig ventje!": presentator Ben Roelants is voor de derde keer papa geworden

Ben Roelants (43) is voor de derde keer papa geworden. Dat heuglijke babynieuws maakte de presentator zopas zelf bekend op zijn sociale media.

"Hi guys. We hebben iets gedaan ... Waarbij je als koppel een kraamkliniek binnenkomt en weer vertrekt als liefhebbende ouders. Op vrijdag 8 maart besloot Sofía om onze kleine jongen ter wereld te brengen. Ik kon het niet meer eens zijn, hij had genoeg plezier gehad met spelen in mama’s buik", schrijft Ben Roelants vol trots op Instagram bij enkele foto's van zijn pasgeboren spruit.

Voor Ben is het zijn derde kindje. Zo heeft hij al een zoon en een dochter uit zijn vorige relatie: Otis Jack en Estelle. Voor Sofía is het haar eerste kindje. "Grote zus Estelle en grote broer Otis Jack waren net zo enthousiast om hem eindelijk persoonlijk te ontmoeten. Dus bij deze. We stellen ons laatste puzzelstukje aan jullie voor. Maak kennis met Paolo Cottinie Roelants. Klaar om de wereld te verkennen!", klinkt het.

Wondertje

Uiteraard wordt het koppel overstelpt met felicitaties. “Dikke proficiat aan de trotse ouders! Geniet van jullie wondertje”, “Wat een knap manneke! Gefeliciteerd!” en “Oh wat is hij prachtig! Proficiat allemaal!”, luidt het onder meer in de comments onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws