Jan Jaap Van der Wal krijgt unieke kans van Play4: "Primeur in Vlaanderen" TV en Radio
TV en Radio

Jan Jaap Van der Wal krijgt unieke kans van Play4: "Primeur in Vlaanderen"

Jan Jaap Van der Wal krijgt unieke kans van Play4: "Primeur in Vlaanderen"

We leerden Jan Jaap Van der Wal vooral kennen als presentator van ‘De Ideale Wereld’ of als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, maar nu krijgt de Nederlandse presentator zijn eigen show op Play4: ‘Jan Jaap op Zondag’.

Eerder kondigde Jan Jaap Van der Wal al aan dat hij na ‘De Ideale Wereld’ opnieuw een actualiteitsprogramma wilde maken. En zo gezegd, zo gedaan. Enkele weken geleden kwam de presentator met het grote nieuws naar buiten dat hij iedere zondag zijn eigen actuashow zou krijgen op Play4.

Een unieke kans voor Jan Jaap, maar meteen ook een primeur in de Vlaamse televisiewereld. Nog nooit eerder werd op zondag namelijk een late night-talkshow uitgezonden. Nu mocht de presentator ook eindelijk de startdatum van zijn show bekendmaken. Vanaf 15 januari mogen we hem elke zondag in onze huiskamers verwelkomen.

En het belooft groots te worden. “Er komt elke week een centrale gast en Flip Kowlier en zijn band zorgen voor live muziek”, verklapte de gastheer eerder al in Het Laatste Nieuws. Met als rode draad: de actualiteit van de afgelopen week. Dat doet hij samen met een pracht van een nieuwsteam: Pedro Elias, comedian Dena Vahdani en actrice Eva Kamanda. “Het zal allemaal zeer relaxed aanvoelen voor de kijker. Een soort late night-gevoel waarna je met een glimlach naar bed kan”, kon Jan Jaap toen al kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws