Jolien uit 'Big Brother' onthult meer: zo zit het nu met Charlotte na grote vete TV en Radio
TV en Radio

Jolien uit 'Big Brother' onthult meer: zo zit het nu met Charlotte na grote vete

Jolien uit 'Big Brother' onthult meer: zo zit het nu met Charlotte na grote vete

Big Brother’ leverde dit jaar weer heel wat hechte vriendschappen op. Dat leek ook te gelden voor Jolien en Charlotte. Maar eens Charlotte te weten kwam wat Jolien in het huis achter haar rug had gezegd, zakte de temperatuur tussen de twee dames onder nul. Komt dit ooit nog goed?

Toen Jolien in de finale op de derde plaats eindige en het ‘Big Brother’-huis moest verlaten, werd ze door Charlotte staalhard genegeerd. Iets wat ze helemaal niet begreep van haar “beste vriendin”. "Ik vond dat wel erg natuurlijk, want het klikte altijd zo goed”, vertelt Jolien in 'MacDate' met Nick Eshuis. Ze besloot Charlotte dan maar zelf een berichtje te sturen om de plooien glad te strijken.

Jolien stelde voor om het als twee volwassen mensen uit te praten, zodra Charlotte er klaar voor was. “Ik wilde me niet opdringen. Ik dacht: ik leg de bal in jouw kamp, je ziet maar wat jij wil.” Uiteindelijk hebben de twee blondines na het ‘NoBiggie’-evenement een goede babbel gehad. “We hebben geen ruzie gemaakt, helemaal niet. We zijn gewoon twee volwassen mensen, dus we hebben goed kunnen praten. En we hebben het een en ander kunnen uitleggen”, klinkt het bij Jolien

Nu weer koek en ei?

Het kalf is dus nog niet verdronken. “Maar ga ik nu zeggen dat alles is opgelost? Nee”, geeft Jolien toe. “We zijn gewoon neutraal. Ik ben blij dat we elkaar even hebben kunnen spreken en dat het niet meer ongemakkelijk is nu”, besluit ze. Voor de rest zien ze wel. “Ik heb haar ook gezegd: 'Ik geef je de tijd en als je ooit nog eens wil praten, bel mij.’” Voorlopig heeft de Limburgse Charlotte niet meer gehoord. “En dat is ook oké. We zien wel”, aldus Jolien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws