Keert 'SOS Piet' terug? Piet Huysentruyt mag heuglijk nieuws aankondigen TV en Radio
TV en Radio

Keert 'SOS Piet' terug? Piet Huysentruyt mag heuglijk nieuws aankondigen

Keert 'SOS Piet' terug? Piet Huysentruyt mag heuglijk nieuws aankondigen

Piet Huysentruyt is in de zevende hemel. Gisteren maakte de tv-kok bekend dat hij binnenkort voor het eerst opa wordt, maar dat is niet het enige goede nieuws dat hij onlangs te horen kreeg.

Speciaal voor Piet Huysentruyts zestigste verjaardag maakte hij met ‘SOS Piet XL’ zijn comeback op VTM. En aangezien die terugkeer zo succesvol was, waarom zouden ze er dan geen vervolg aan breien? Dat zal hoogstwaarschijnlijk ook gebeuren. “Het is nog niet helemaal zeker, maar er zijn gesprekken bezig, ja”, onthult de tv-kok in Het Laatste Nieuws. “Ik heb me rot geamuseerd, dus waarom niet?”

“Ik ben eigenlijk kwaad op mezelf dat ik zolang afstand heb genomen van ‘SOS Piet’”, klinkt het zelfs. “Want mijn alterego is een vakman. Hij kan het goed uitleggen, met de nodige portie humor.” En hij valt nog steeds in de smaak bij de Vlaming. “Ik ben misschien ouder, maar ik heb tv-ervaring en dat zie je.” De opa in spe is duidelijk nog lang niet afgeschreven.

Comeback

“Ook Ingeborg en Jacques Vermeire beleven hun comeback”, denkt Piet erover. “Tv-makers weten dat het er bij ons in één keer op staat, terwijl het bij de jeugd moeizamer verloopt.” Bovendien bracht hij meteen na ‘SOS Piet XL’ het gelijknamige kookboek uit. “Ik ben er heel tevreden mee en ik heb eruit geleerd dat ik het nog altijd graag doe”, aldus de chef. Helemaal klaar dus om zijn typetje nieuw leven in te blazen, lijkt ons.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws