Keert Stefanie dan toch terug in 'Familie'? Jasmijn Van Hoof hint naar grote verrassing TV en Radio
TV en Radio

Keert Stefanie dan toch terug in 'Familie'? Jasmijn Van Hoof hint naar grote verrassing

Keert Stefanie dan toch terug in 'Familie'? Jasmijn Van Hoof hint naar grote verrassing

Zou het? Zien we Stefanie, de dochter van Benny (Roel Vanderstukken) en Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker), binnenkort dan toch nog eens opduiken in ‘Familie’? Er zijn namelijk opnieuw hints opgedoken die naar een grote comeback verwijzen.

Twee jaar geleden kondigde Jasmijn Van Hoof haar vetrek bij ‘Familie’ aan. “Ik heb ergens een rebels kantje en ik vind het af en toe nodig om de dingen in vraag te stellen”, zei ze toen in Dag Allemaal. Toch hield de actrice, die nu als chocolatier werkt, de deur voor een mogelijk terugkeer altijd op een kier. “Mijn personage woont in Nederland. Het kan dus”, zei ze vorig jaar nog in in TV-Familie.

Maar ondanks de vele speculaties en hoop van de kijkers kreeg Stefanie recent bijvoorbeeld geen uitnodiging op het huwelijksfeest van haar vader Benny en zijn nieuwe vrouw Samira (Belinda Voorspoels). Maar nu doen opnieuw geruchten de ronde dat er een comeback van Jasmijn zit aan te komen in ‘Familie’. Dat laten de reacties van haar ex-collega’s onder haar recentste Instagramfoto uitschijnen.

Stilte voor de storm

Van heel wat ‘Familie’-collega’s krijgt Jasmijn plots schouderklopjes en hartjes toegestuurd. “Stilte voor de storm”, reageert tv-papa Roel Vanderstukken zelfs onder het kiekje. Waarop Jasmijn antwoordt: “Bring it on!” Deze veelzeggende woorden kunnen toch alleen maar op een comeback wijzen? Eén ding is duidelijk in de comments: Stefanie wordt door de kijkers nog steeds enorm gemist.

Populair

Laatste nieuws