Kevin uit Boer zkt Vrouw niet mals voor Jana: "Dan hoeft het voor mij niet meer" TV en Radio
TV en Radio

Kevin uit Boer zkt Vrouw niet mals voor Jana: "Dan hoeft het voor mij niet meer"

Kevin uit Boer zkt Vrouw niet mals voor Jana: "Dan hoeft het voor mij niet meer"

Zondagavond komen we te weten welke koppels standhouden in ‘Boer zkt Vrouw’ en welke niet. Voor frambozenboer Kevin en Jana ziet het er voorlopig niet al te best uit. Hun romantische date eindigde niet bepaald op een positieve noot. Is er nog hoop?

Tegen alle verwachtingen en raad van vrienden en familie in besloot frambozenboer Kevin toch om Jana mee te nemen op romantische date, en niet topfavoriet Elke. Maar op hun weekendje weg ging het er helaas niet erg gezellig aan toe. “Nee, helaas. Ik had me er ook iets anders van voorgesteld”, haalt Kevin zijn schouders op in TV-Familie. “Al hing er in 't begin een goeie vibe tussen ons.”

En die goede vibe probeerde de boer alleen maar door te trekken. Door Jana te doen lachen, onder andere om haar haar hoogtevrees te doen vergeten op de kerk. Goede bedoelingen, minder goed ontvangen. De temperatuur zakte onder het vriespunt. “Jana begon uit het niets te zuchten over van alles en nog wat. Ik had blijkbaar een grapje te veel gemaakt over haar hoogtevrees”, vertelt Kevin.

Dan hoeft het niet meer

“Ze dacht dat ik haar aan het uitlachen was, wat totaal niet mijn bedoeling was. En daardoor had ik het gevoel dat ik mezelf niet meer kon zijn bij haar”, bekent de frambozenboer. En dat kan niet de bedoeling zijn in een relatie. “Absoluut! Als ik mezelf niet kan zijn, hoeft het niet voor mij”, besluit Kevin. Opeens leek Jana zijn humor niet meer te appreciëren.

“Maar ik wilde gewoon dat het zou werken tussen ons. Daarom zocht ik een goeie mix tussen grapjes en een goed gesprek. Maar Jana vond dat ik de flauwe plezante uithing en onvolwassen was”, zucht Kevin. Ze wilde zelfs liever even met rust gelaten worden. “Terwijl: op die trip moet je vooral zoeken naar een connectie”, zegt de boer vol onbegrip. “En Jana leek ineens véél minder enthousiast dan bij het finalemoment.”

Toen staken ook bij Kevin de twijfels op: heeft hij de verkeerde keuze gemaakt? Daarover komen we zondagavond meer te weten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws