Kijkers uiten kritiek op aflevering van 'James De Musical' met 'F.C. De Kampioenen'-cast: "Zo spijtig" TV en Radio
TV en Radio

Kijkers uiten kritiek op aflevering van 'James De Musical' met 'F.C. De Kampioenen'-cast: "Zo spijtig"

Kijkers uiten kritiek op aflevering van 'James De Musical' met 'F.C. De Kampioenen'-cast: "Zo spijtig"

Op donderdag 1 februari was de cast van 'F.C. De Kampioenen' te gast in 'James De Musical'. En die aflevering lokt ook heel wat reacties uit op sociale media.

Zo waren de kijkers bijzonder geëmotioneerd door de aflevering. "Het was een prachtige aflevering! Proficiat aan iedereen die eraan meegewerkt heeft!", "Het eerbetoon aan Xavier was om stil van te worden. Prachtig gedaan!", "Het was een mooie en emotionele aflevering. Bedankt voor deze mooie uitzending" en "Wat een prachtige aflevering. Hier zijn veel traantjes gevloeid. Mooi eerbetoon aan Xavier", klinkt het onder meer.

Maar er komt ook kritiek. Zo vinden veel kijkers het jammer dat Jacques Vermeire oftewel DTT niet aanwezig was. "Waar was DTT?", "Heel mooie aflevering maar ik miste Jacques Vermeire", "Ik heb DTT heel hard gemist. Maar wel mooi gedaan", "Ik vond het raar dat Jacques Vermeire niet aanwezig was" en "Een mooie aflevering, maar spijtig dat DTT er niet bij was", aldus enkele kijkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws