Een maand na het overlijden van haar mama: Bieke Ilegems deelt nog meer droevig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Een maand na het overlijden van haar mama: Bieke Ilegems deelt nog meer droevig nieuws

Een maand na het overlijden van haar mama: Bieke Ilegems deelt nog meer droevig nieuws

Bieke Ilegems (52) moest vlak voor de jaarwisseling afscheid nemen van haar mama, die al jaren aan de ziekte van Alzheimer leed. En dat verlies hakt er zwaar in bij de presentatrice. Dat schrijft Bieke op haar Instagrampagina.

"Hallo hoe gaat het? Ik voel me de laatste tijd niet zo goed. Er gebeurt veel", steekt Bieke Ilegems van wal op haar Instagrampagina. Maar gelukkig zijn er wel een aantal dingen die haar helpen om van haar donkere gedachten af te raken. Die deelt ze ook met haar volgers.

"Ik maak een lijst met dingen waar ik dankbaar voor ben. Ik negeer mijn gevoelens niet. Ik erken ze, ik zie ze en laat ze passeren en ik geef mezelf een knuffel en een high five in de spiegel", klinkt het onder meer.

Sterker dan je denkt

"Ik wilde alleen maar zeggen: het leven kan soms moeilijk zijn", gaat ze verder. "Ik begrijp jou. En het is oké om niet oké te zijn. Je bent een mens. Maar: je bent sterker dan je denkt. Onthoud: jij bent uniek. Misschien kunnen mijn tips je op weg helpen", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws