Sandrine André en Gunther Levi hielden het jarenlang verborgen voor de buitenwereld: "Ons geheim" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sandrine André en Gunther Levi hielden het jarenlang verborgen voor de buitenwereld: "Ons geheim"

Sandrine André en Gunther Levi hielden het jarenlang verborgen voor de buitenwereld: "Ons geheim"

Sandrine André en Gunther Levi zijn weer herenigd. Twee jaar nadat hij ontslagen werd bij 'Familie', staan de tv-broer en -zus opnieuw samen op de planken. Dag Allemaal kon hen spreken voor een uitgebreid interview en daarin deden ze ook een opvallende onthulling.

Het was al twee jaar geleden dat Gunther Levi en Sandrine André nog samengewerkt hadden. Maar nu staan ze weer samen op het podium. Zo zijn Gunther en Sandrine te zien in de gloednieuwe Gaston & Leo-musical, die zopas in première ging.

"Het is dus een fijn weerzien", vertelt Sandrine deze week in Dag Allemaal. Al wisten de twee al een tijdje dat ze samen in de musical te zien zouden zijn. "We zijn ongeveer gelijktijdig gevraagd, maar we moesten dat nog voor ons houden", aldus Sandrine.

Troost

Gunther zat toen namelijk nog in 'Familie'. "We liepen door de gangen van de studio en dat was ons geheim. 'Ga jij het doen?', vroegen we aan elkaar. In die zin was het, met het oog op het afscheid van onze rollen als broer en zus in 'Familie', een troost. Omdat we toen al wisten dat we elkaar nog terug zouden zien", aldus Sandrine.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws