Kijkers zijn nu al zeker: "Dit zal Aaron De Groeves rol zijn in 'Thuis'"

230324AARONDEGROEVETHUISEEN
De trouwe ‘Thuis’-kijkers mochten nog maar net kennismaken met inspecteur Maité Santens (Sara Gracia Santacreu), maar er staat alweer een nieuw personage klaar om zijn intrede te doen. Binnenkort kruipt Aaron De Groeve in de huid van Gaby, ofwel Gabriël. Maar wat zal zijn aandeel zijn in de soap?
Begin april mogen ‘Thuis’-kijkers TikTokker Aaron De Groeve verwelkomen in hun favoriete soap. Hij neemt de rol van Gaby voor zijn rekening. Wat zijn verhaal zal zijn, houdt de jonge acteur nog even in het midden. Wat we wel al weten, is dat we te maken hebben met een student geneeskunde. En dat doet bij de kijkers meteen een belletje rinkelen.
Niet alleen denken ze dat hij vooral scènes zal hebben in het ziekenhuis, waar dokters Judith en Nora rondlopen, ze vermoeden ook dat hij iets zal beginnen met Britt (Apollonia Sterckx). Zij wil volgend jaar namelijk geneeskunde studeren. “Zo zullen ze elkaar leren kennen”, “Ik denk dat zij verliefd wordt op hem”, “Ik denk dat zij een nieuw koppeltje gaan vormen” en “Daar zou ik niet van schrikken”, voorspellen de fans op Facebook.
Al zijn er ook heel wat kijkers die denken dat Britts hart gebroken zal worden: “Ik denk dat er wel meer visjes rond hem zwemmen.” Ze speculeren erop los. “Volgens mij gaat gij iets beginnen met Viv, dat gedoe met Lowie kan toch niet blijven duren”, schrijft iemand. “Of Silke, die verandert van lief alsof ze van onderbroek verandert”, merkt een ander op. Ook Zihame is een kanshebber. “Joren of Niels sluit ik ook niet uit”, besluiten enkele kijkers.