Zware tegenslag voor Songfestivalinzending Gustaph: dit is er aan de hand Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zware tegenslag voor Songfestivalinzending Gustaph: dit is er aan de hand

Zware tegenslag voor Songfestivalinzending Gustaph: dit is er aan de hand

We komen steeds dichter en dichter bij het Eurovisiesongfestival. Over een kleine twee maanden vertegenwoordigt Gustaph onze driekleur in Liverpool met zijn hit ‘Because of You’. De zanger kreeg al heel wat commentaar over zich heen, en dat is nu helaas niet anders.

Dan eerste halve finale vindt plaats op dinsdag 9 mei. Maar voor Gustaph is donderdag 11 mei D-day. Eerder raakte al bekend dat hij het podium in de tweede halve finale zou betreden met zijn ‘Because of You’. Maar de organisatie maakte nu ook de volgorde van de deelnemende landen bekend.

Gustaph zal als vijfde optreden in de tweede halve finale. Daarin neemt hij het op tegen vijftien andere landen waaronder Denemarken, Cyprus, Estland en Australië. Maar wie een beetje kennis heeft van het hele Songfestivalgebeuren, weet dat de vijfde plaats geen goed nieuws betekent. Met uitzondering van het openingsnummer scoren de optredens die in het begin van de avond plaatsvinden over het algemeen minder goed. de nummers die later komen, zitten natuurlijk verser in het geheugen en dat is belangrijk om stemmen te sprokkelen.

De grote finale vindt uiteindelijk plaats op zaterdag 13 mei. We hopen alvast dat België een ticketje kan bemachtigen. Maar de meesten hebben er geen goed oog in. “Zorg maar dat je eerst door de halve finale raakt”, “Hij gaat het niet ver schoppen, vrees ik”, “Geen slecht nummer, maar zal in mist opgaan tussen alle andere acts”, “Wat een slechte positie”, “Weer geen geluk”, “Tegen dat de laatste gezongen heeft, is Gustaph al vergeten”, luiden de harde commentaren op Facebook.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws