Kürt Rogiers hakt knoop door over 'Familie': "Op een bepaald moment is het op" TV en Radio
TV en Radio

Kürt Rogiers hakt knoop door over 'Familie': "Op een bepaald moment is het op"

Kürt Rogiers hakt knoop door over 'Familie': "Op een bepaald moment is het op"

Kürt Rogiers kruipt al meer dan zeven jaar in de huid van Lars De Wulf in ‘Familie’. Lars is nog niet heel lang terug van een tijdje weggeweest, maar moeten de fans binnenkort opnieuw afscheid nemen van het geliefde personage?

Al zeven jaar staat Kürt Rogiers op de set van ‘Familie’, maar doet hij er nog eens zeven bij? Dat weet hij nog niet. “Ik heb daar nog niet echt een idee van”, bedenkt de acteur zich in de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen!’. “Op een bepaald moment zijn de dingen gewoon op. Dat is al vaker gebeurd in mijn carrière, bij ‘Wittekerke’, ‘Qmusic’… Op een bepaald moment voel je dat.’

“In ‘The Sound of Music’ moest ik ooit zeggen: ‘Waar God een deur sluit, opent hij een venster’”, vertelt de ‘Familie’-acteur. “Ik geloof in opportuniteiten en dat je jezelf moet uitdagen. Ik ben nu 52 en ik denk dat mijn loopbaan er nog niet op zit. Dus als ik het niet meer voel, dan ga ik met de makers praten”, besluit Kürt. Maar voorlopig moeten de fans nog geen schrik hebben.

Altijd al fan geweest

Kürt staat nog steeds met hart en ziel op de set van ‘Familie’. “Ik doe het heel graag, ja”, bevestigt hij. “Ten eerste, dat is een vast werkritme. Ik zou heel gestrest raken van van de ene opdracht naar de andere te gaan”, denkt de acteur luidop na. “En soap is bovendien zo’n mooi genre. Ik ben er altijd al fan van geweest. Het is larger than life. Of het nu ‘Thuis’ of ‘Familie’ is, ik vind dat we uitgedaagd worden om het genre te overstijgen. Het moet gewoon beter en beter”, vindt hij. Kürts soapverhaal lijkt dus nog lang niet uitverteld.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws