Kijkers maken Maaike Cafmeyer af na 'James De Musical': "Ik ben gedegouteerd" TV en Radio
TV en Radio

Kijkers maken Maaike Cafmeyer af na 'James De Musical': "Ik ben gedegouteerd"

Kijkers maken Maaike Cafmeyer af na 'James De Musical': "Ik ben gedegouteerd"

'James De Musical' maakt wekelijks een musical van een bekende Vlaming zijn of haar leven. De bedoeling is om de BV te eren, en alle mooie en moeilijkere momenten van hun leven samen te brengen in een musical, met veel respect voor de BV en wat hij of zij wil laten zien. Deze week was het de beurt aan Maaike Cafmeyer, maar nog nooit kwamen er zoveel negatieve reacties én discussies over een aflevering.

Maaike Cafmeyer kreeg in het verleden al heel wat over haar heen in verband met de zaak Bart De Pauw. Zij was één van de vrouwen die klacht indiende tegen hem wegens grensoverschrijdend gedrag. Iets wat bij tv-kijkend Vlaanderen niet in de smaak viel, omdat sommige mensen haar klacht onterecht vonden. Ook de rechtbank heeft de klacht van Maaike weerlegt, maar Bart kreeg wel 6 maanden voorwaardelijk voor de klacht van de andere vrouwen.

Ook in de musical meed ze dat onderwerp niet, en kwam het ter sprake. Maaike wil die periode achter zich laten en laten zien dat ze ook veel meer is dan dat. Maar toch kwamen er veel negatieve reacties en zelfs discussies tussen mensen die haar steunen en mensen die tegen haar zijn.

"Enige uitzending die ik bewust niet gekeken heb", "Normaal neem ik elke week een aflevering op, behalve deze...", "Vanavond waren jullie mij kwijt", "Ik ben gedegouteerd van haar", "Ik kan haar niet meer zien", "Ze zei nooit stop over de stalking tot haar carrière gelanceerd was",...

Harde woorden, zeker in een tijd waar er veel aandacht is om niet te pesten en mensen in hun waarden te laten. Er zijn dan ook verschillende vrouwen die tegen deze reacties in gaan. "Hopelijk maken jullie zoiets nooit mee." Gelukkig zijn er ook mensen die haar verdedigen en haar wel een topvrouw vinden.

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws