Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens laat plots schitterend nieuws op ons los TV en Radio
TV en Radio

Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens laat plots schitterend nieuws op ons los

Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens laat plots schitterend nieuws op ons los

Goed nieuws voor de fans van Nathalie Meskens! Het heeft lang geduurd voor we de actrice en presentatrice weer op het scherm mochten verwelkomen, maar daar komt binnenkort verandering in. Het VTM-gezicht maakte zojuist verrassend nieuws bekend.

Nathalie Meskens leek eventjes van de aardbol verdwenen. Sinds de laatste aflevering van ‘Beste Kijkers’ in november was op tv geen spoor meer van haar te bekennen. Ook op sociale media bleef het verdacht stil. Maar onlangs besloot de presentatrice haar mediastilte te doorbreken. “Blijkbaar was ik vermist”, lachte ze op Instagram. Maar eigenlijk was ze gewoon volop bezig met haar zangcarrière. Na een pauze van een paar maanden dropte Nathalie haar tweede single ‘Gotta run’.

Maar ook haar tv-carriere zit er nog niet meteen op. Zo zou de presentatrice achter de schermen met heel wat leuke projecten bezig zijn. Eentje daarvan raakte nu al bekend. Nathalie wordt namelijk één van de nieuwe namen voor het 21ste seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Dat maakte Play4 zojuist bekend op Instagram. Zo wist Erik Van Looy na Jade Mintjens, Annelien Coorevits en Robin Pront opnieuw een grote naam te strikken.

Stevige concurrentie

Maar Nathalie is niet de enige naam die Play4 zojuist loste. “Erik verwelkomt twee nieuwe kandidaten in de groepschat van 'De Slimste Mens’”, kondigt de zender aan op Instagram. Zo zal ook Alex Agnew in het najaar een gooi doen naar die felbegeerde titel. Dat belooft het volgende seizoen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws