Na 'Masked Singer'-overwinning: Aaron Blommaert pakt uit met enorme verrassing TV en Radio
TV en Radio

Na 'Masked Singer'-overwinning: Aaron Blommaert pakt uit met enorme verrassing

Na 'Masked Singer'-overwinning: Aaron Blommaert pakt uit met enorme verrassing

Staande ovatie voor Aaron Blommaert! Als Tovenaar ging de ‘Familie’-acteur gisterenavond met de felbegeerde winst naar huis in ‘The Masked Singer’ en mag hij zo in het rijtje van Sandra Kim en Camille Dhont aansluiten. En zijn geluk kan niet op, want er is nog meer goed nieuws op komst.

Aaron Blommaert wist heel Vlaanderen omver te blazen met zijn klok van een stem en mocht zich zo tot verdiende winnaar van ‘The Masked Singer’ kronen. “Ik had oprecht nooit gedacht dat ik zou winnen”, zegt hij vol ongeloof in Het Laatste Nieuws. “Natuurlijk hoopte ik er wel op en ik heb ook echt mijn best gedaan en hard gewerkt om zo ver mogelijk te geraken. Maar dat ik nu in het rijtje van Sandra Kim en Camille sta: amai, de eer is heel groot!”

Dat zijn carrière nu een stevige boost kan krijgen - kijk maar naar Camille -, beseft de zanger en acteur maar al te goed. En dat vindt hij allesbehalve erg. Nu zijn boyband Bobby er de stekker uittrekt, gaat Aaron solo. Dat maakte hij vorige week nog bekend. “Uiteraard is de timing ideaal”, klinkt het nu bij de zanger. “Maar ik was enkele maanden voor 'The Masked Singer' al begonnen met nummers te schrijven. Die solocarrière zou sowieso voor dit jaar geweest zijn”, aldus ‘Tovenaar’.

Volgende week al

Aaron brengt zijn dagen tegenwoordig voornamelijk door in de studio met Miguel Wiels. “En ik ben me geweldig aan het amuseren”, vertelt hij. En al dat harde werk heeft geloond. Zijn debuutsingle komt er zelfs al vroeger aan dan verwacht, over een weekje al. “De eerste single komt er op 5 mei al aan”, kondigt de zanger aan. “Over het genre kan ik nog niet veel kwijt, maar het wordt in elk geval Nederlandstalig. Als ik nummers schrijf, kan ik mijn gevoelens veel beter uitdrukken in mijn moedertaal dan in het Engels.”

Op Instagram laat de zanger bovendien al een voorproefje horen van zijn debuutsingle:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws