Na verspreking van Herman Verbruggen: is dit Raaf uit 'The Masked Singer'? TV en Radio
TV en Radio

Na verspreking van Herman Verbruggen: is dit Raaf uit 'The Masked Singer'?

Na verspreking van Herman Verbruggen: is dit Raaf uit 'The Masked Singer'?

Het is misschien wel een van de meest impressionante pakken én stemmen uit het derde seizoen van ‘The Masked Singer’: de royale Raaf. Op sociale media passeerden al heel wat verschillende namen de revue, maar eentje lijkt steeds vaker terug te keren.

Jens Dendoncker had in HLN Showbits eerder al verklapt dat Raaf een vrouw was door over "háár vleugels" te praten. En ook Herman Verbruggen praatte zijn mond voorbij na zijn ontmaskering als Skiwi. “Voor mij is Raaf echt de allerbeste kandidaat dit jaar. Die heeft echt internationale allure, waarmee ik niet zeg dat ze ook internationaal is natuurlijk!”, zegt de acteur in Het Nieuwsblad. Het is dus een ‘zij’, als we Herman mogen geloven.

Angèle, Coely, Lady Linn en Natalia werden al genoemd. Maar fans kijken - net zoals de jury - nu vooral in de internationale richting. De hoofdverdachte op sociale media lijkt nu Anastacia te zijn. “100% zeker dat zij het is”, “Dacht ik ook”, “Overduidelijk”, “Ik herkende haar meteen”, “Inderdaad, wat een stem” en “Dat zou prachtig zijn”, lezen we op Facebook. En dat zou zomaar eens kunnen, aangezien Anastacia momenteel in de buurt is. Dat liet goede vriendin Natalia weten op Instagram.

In een schattig filmpje zien we Natalia’s oudste kindje, haar dochters Bobbi-Loua haar nieuwjaarsbrief voorlezen aan haar meter Anastacia. Of alle opnames van ‘The Masked Singer’ effectief al achter de rug zijn, weten we niet zeker. Misschien is de grote finale nog niet ingeblikt of bereidt de Amerikaanse zangeres zich nu al voor voor het ‘The Masked Singer’-concert in het Sportpaleis op 15 april. Ze heeft bij Natalia ongetwijfeld steeds een bedje staan. Wordt dus nog vervolgd.

Bron: Instagram Stories

Na verspreking van Herman Verbruggen: is dit Raaf uit 'The Masked Singer'?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws