Nieuw seizoen van 'Big Brother' roept al meteen grote vragen op bij de kijker TV en Radio
TV en Radio

Nieuw seizoen van 'Big Brother' roept al meteen grote vragen op bij de kijker

Nieuw seizoen van 'Big Brother' roept al meteen grote vragen op bij de kijker

Big Brother’-fans hebben alvast iets om naar uit te kijken. Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van start, op 9 januari om precies te zijn. Dat werd zopas bekendgemaakt. Maar de kijker blijft wel met één groot vraagteken achter.

Vanaf 9 januari kunnen we samen met Peter Van de Veire en Geraldine Kemper opnieuw een aantal onbekende Vlamingen volgen in het ‘Big Brother’-huis. Al twee seizoenen neemt het duo de presentatie van het programma voor hun rekening. Maar zal Peter dit jaar eigenlijk wel van de partij zijn?

Vele fans denken namelijk dat de presentator dit jaar heeft moeten afhaken. De vorige twee seizoenen was Peter voor de radio verbonden aan de VRT, maar mocht hij op tv wel gewoon zijn ding doen bij SBS. Maar nu zijn er misschien wel grote veranderingen op komst.

Afgelopen zomer tekende Peter namelijk een nieuw contract bij VRT, waardoor hij ook voor zijn tv-werk bij de openbare omroep aan de slag gaat. Denk maar aan de presentatie van de preselecties voor het Eurovisiesongfestival. Of we het dit seizoen echt zonder Peter zullen moeten doen, is dus nog niet geheel duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws