Erik Van Looy strikt opnieuw verrassende naam: deze politica neemt plaats in 'De Slimste Mens' TV en Radio
TV en Radio

Erik Van Looy strikt opnieuw verrassende naam: deze politica neemt plaats in 'De Slimste Mens'

Erik Van Looy strikt opnieuw verrassende naam: deze politica neemt plaats in 'De Slimste Mens'

Nu het nieuwe tv-seizoen uit zijn startblokken is geschoten, komen we ook een stapje dichter bij het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, de 21ste editie al. En daarvoor wist Erik Van Looy al heel wat grote namen te strikken.

In oktober mogen we Erik Van Looy opnieuw dagelijks in onze huiskamers verwelkomen met een nieuw seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De meeste kandidaten blijven voorlopig nog een goed bewaard geheim, maar sommigen mogen nu al uit de schaduw treden.

Zo heeft Play4 zojuist bekendgemaakt dat niemand minder dan Petra De Sutter straks haar kans waagt om Danira Boukhriss Terkessidis op te volgen als 'slimste mens'. “Ik houd van hersentraining, ik schaak ook graag”, zegt de minister in Dag Allemaal. “Ze mogen me veel vragen over kunst, geschiedenis, actualiteit of muziek. Maar de schoenmaat van Kim Kardashian? Die moet ik helaas schuldig blijven.”

Moeilijke opdracht

“Erik is naar ons kabinet gekomen om bij wijze van auditie wat vragen door te nemen. Een test waar ik blijkbaar in geslaagd ben, want ik mag deelnemen”, vertelt Petra. “Maar makkelijk zal het niet zijn.” De politica neemt het namelijk op tegen kleppers als Nathalie Meskens, Alex Agnew, Annelien Coorevits, Jade Mintjens, Average Rob en Robin Pront.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws