Pijnlijk! Eerste definitieve breuk in 'Blind Getrouwd' is nog vóór het keuzemoment een feit

231010blindgetrouwdvtm
Het einde van ‘Blind Getrouwd’ nadert met rasse schreden. Voor twee koppels, Emma en Emile en Isabelle en Matthieu, breekt volgende week al het spannende keuzemoment aan. Al zal het bij het laatste koppel niet erg spannend zijn. Hun huwelijk lijkt nog voor het einde van het avontuur voorbij.
Het is bijna D-day voor de koppels in ‘Blind Getrouwd’, maar Matthieu heeft zijn keuze maandagavond al gemaakt. Het vuurtje doofde de voorbije weken al langzaamaan uit tussen hem en Isabelle, maar nu is het definitief over en uit. Isabelle was de laatste week al in haar schulp gekropen en Matthieu blokte elk serieus gesprek af. Hij voelde zich naar eigen zeggen in een hoekje geduwd.
“Na ons gesprek met Sarah (Hertens, experte, red.) voelde ik druk. Ik had het gevoel dat onze relatie van mij afhing”, legde Matthieu maandagavond uit. Isabelle, die niet begrijpt waarom hij de lat zo hoog legt, kan haar tranen niet bedwingen als ze beseft dat hun avontuur hier ophoudt. “Matthieu voelt zich duidelijk ongemakkelijk. Voor mij moet er een gevoel zijn, zegt hij. Ik zoek naar meer dan dit. Maar dat werd het dus niet”, klonk het nog bij de kandidate.

Weinig gevoelens

Ook bij de andere koppels ziet het er niet al te rooskleurig uit. Zo doen Fleur en Alexander bijvoorbeeld de kijkers steeds meer twijfelen. “Fleur voldoet aan alle dingen die ik belangrijk vind in een vrouw, maar het gevoel komt niet, en dat is frustrerend”, hoorden we Alexander maandagavond zeggen. Maar ook bij Emma en Emile is het nog niet zeker of er uiteindelijk een ‘ja’ zal vallen. Van wie we wel zeker lijken, zijn Jolien en Brecht, het eerste verliefde koppeltje uit dit seizoen.