Sean Dhondt komt met verrassing van formaat na plotse ontslag bij Qmusic: "Naar andere zender" TV en Radio
TV en Radio

Sean Dhondt komt met verrassing van formaat na plotse ontslag bij Qmusic: "Naar andere zender"

Sean Dhondt komt met verrassing van formaat na plotse ontslag bij Qmusic: "Naar andere zender"

Na acht jaar werd Sean Dhondt aan de deur gezet bij Qmusic, een afscheid dat de presentator bijzonder zwaar valt. Maar de radiostem laat het hoofd niet hangen. Meteen na zijn vertrek bij Q maakt hij groot nieuws bekend.

Twee maanden geleden werd aangekondigd dat Sean Dhondt zou stoppen als presentator bij Qmusic. Maar niet op eigen vraag, liet hij toen weten op Instagram. “Na de zomer is er geen plaats meer voor mij in het zendschema. Jammer, heel jammer - het voelt echt rot”, klonk hij ontgoocheld. “Eerlijk: ik had dit nog flink wat jaren willen doen.”

Gisteren werd Sean met een prachtig afscheid uitgewuifd bij de radiozender vanuit het Q Beach House in Oostende. Al is afscheid misschien niet het juiste woord. De radiostem liet de trouwe luisteraars verrassend genoeg weten dat dit absoluut “géén afscheid” was.

Radioactief

Als laatste plaat koos Sean toepasselijk voor ‘Radioactive’ van Imagine Dragons. Niet alleen omdat hij ‘radioactief’ was toen het nummer uitkwam, maar ook omdat hij in de toekomst van plan is ‘radioactief’ te blijven. “Wees maar zeker dat ik plaatjes zal blijven draaien voor jou, al zal het dan op een andere zender zijn”, stelt de presentator gerust. Of er al concrete plannen zijn voor een eventuele overstap, is nog niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws