Sharon uit 'Blind Getrouwd - Het vijfde huwelijk' doet straffe onthulling over Karen: "Elkaar eerder al tegen het lijf gelopen" TV en Radio
TV en Radio

Sharon uit 'Blind Getrouwd - Het vijfde huwelijk' doet straffe onthulling over Karen: "Elkaar eerder al tegen het lijf gelopen"

Sharon uit 'Blind Getrouwd - Het vijfde huwelijk' doet straffe onthulling over Karen: "Elkaar eerder al tegen het lijf gelopen"

Zowel Karen als Sharon hadden zich al verschillende keren ingeschreven voor ‘Blind Getrouwd’. Maar pas nu werden de twee dames aan elkaar gekoppeld in ‘Het vijfde huwelijk’ op VTM GO. Het lijkt opnieuw een match made in heaven. Maar kenden de dames elkaar hiervoor al?

Hun deelname aan ‘Blind Getrouwd’ lijkt nu al een schot in de roos. Het lot, noemt Sharon het in Het Laatste Nieuws. “Want Karen heeft zich in het verleden al twee keer ingeschreven voor ‘Blind getrouwd’ en ik óók al, maar toch zijn we nu pas gematcht”, vertelt de kandidate, die haar aanstaande al te horen kreeg in een oproepvideo. “Én Karen droeg een armbandje van de Keizer Karel Cup, een jaarlijks voetbaltornooi in Gent waar ik al járen aan deelneem en zij dus blijkbaar ook.”

De kans dat de twee elkaar daar dus al eens tegen het lijf liepen, is erg groot. “Zot om te beseffen dat we elkaar daar ongetwijfeld al gepasseerd zijn”, zegt Sharon vol ongeloof. Maar toch niet naar elkaar gekeken dan? “Da’s het ding bij vrouwelijke types. Karen en ik vallen allebei op een vrouwelijker type, dan kruis je elkaar al sneller zonder te kijken”, legt Sharon uit, die op zich al niet veel naar het uiterlijk alleen kijkt.

Niets voor mij

“Ik heb een viertal relaties gehad in het verleden - sinds mijn 15de - en nadien zat ik weleens op Tinder. Maar afgaan op iemands uiterlijk alleen? Dat was echt niks voor mij”, besluit de ‘Blind Getrouwd’-kandidate.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws