Slecht nieuws over 'Boer zkt Vrouw' TV en Radio
TV en Radio

Slecht nieuws over 'Boer zkt Vrouw'

Slecht nieuws over 'Boer zkt Vrouw'

'Boer zkt Vrouw' is inmiddels al zijn zestiende seizoen toe. Maar helaas is er nu slecht nieuws uitgelekt over het datingprogramma op VTM.

Afgelopen zondag stemden namelijk heel wat minder kijkers af op 'Boer zkt Vrouw'. En dat heeft alles te maken met 'De Mol'. Zondag 24 maart werd het startschot gegeven van het nieuwe seizoen van populaire spelprogramma en dat was meteen een schot in de roos.

Het nieuwe seizoen van 'De Mol' ging zelfs nog beter van start dan vorig jaar, toen Matteo Simoni een van de kandidaten bleek te zijn. Zo kon Play4 rekenen op maar liefst 1.147.160 live-kijkers. Vorig jaar waren dat er 1.013.000.

Twee verliezers

En 'Boer zkt Vrouw' lijkt daar het grootste slachtoffer van te zijn. Zo had het programma slechts 477.094 live-kijkers. Ook 'Chateau Planckaert' moest het met minder live-kijkers dan normaal stellen, namelijk 970.217. Maar normaal zullen die cijfers nog flink stijgen. Heel wat mensen kijken namelijk uitgesteld naar de twee programma's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws