'The Masked Singer'-fans totaal verbluft na 5e ontmaskering: "Zat er ver naast" TV en Radio
TV en Radio

'The Masked Singer'-fans totaal verbluft na 5e ontmaskering: "Zat er ver naast"

'The Masked Singer'-fans totaal verbluft na 5e ontmaskering: "Zat er ver naast"

Ook in de vijfde aflevering van ‘The Masked Singer’ vielen de maskers onherroepelijk af. Deze keer was Soaperstar aan de beurt. Zij moest de show net voor ‘The Big Bang’ verlaten. En haar ware gelaat, dat zorgde voor een enorme verrassing.

De vier kandidaten die over twee weken in ‘The Big Bang’ samensmelten met de tweede groep ‘Masked Singers’ zijn bekend: Leeuw, Raaf, Mummie en Champignon. Soaperstar moest helaas het onderspit delven. Niemand minder dan tv-presentatrice Kat Kerhofs kwam van achter het masker vandaan. “Ik ben blij, hoor, maar misschien had ik er toch iets langer in willen zitten”, geeft de blondine toe in Het Laatste Nieuws.

Tot grote verbazing van de speurders en presentator Jens Dendoncker kwam Kat uit Soaperstar tevoorschijn. Haar naam is namelijk geen énkele keer gevallen. Puike prestatie dus, want ook voor de kijkers kwam haar ontmaskering als een grote verrassing. “Wauw, zalig! Totaaaal mis!”, “Deze is zo onverwacht”, “Zat er alweer compleet naast, deze zag ik niet aankomen”, “Ik zag er totaal geen Kat Kerkhofs in, goed gedaan!”, “Hoe zalig was deze ontmaskering, helemaal niet gedacht”, “Had ze ook nooit geraden”, “Nooit verwacht dat zij zo kon zingen” en “Echt verrassend deze keer”, schrijven ze op Facebook.

Toch was een groot deel van Vlaanderen de presentatrice wel op het spoor. “Dat was al lang duidelijk”, “Door haar stem, maar ook door haar bewegingen”, “De eerste die we juist hebben”, “Haar stem herkende ik tenminste eens”, “Zie je wel dat het Kat was” en “Deze wist ik al van aflevering 1”, klinken de tegenreacties. “Kat kunnen weten”, grappen enkele fans nog. Maar over één ding zijn alle kijkers het eens: “Zeer knap gezongen”, “Top gedaan” en “Mocht er voor mij gerust langer inblijven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws