'Thuis'-actrice Vanya Wellens maakt duidelijk hoe ze over tv-mama Ann Pira denkt TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-actrice Vanya Wellens maakt duidelijk hoe ze over tv-mama Ann Pira denkt

'Thuis'-actrice Vanya Wellens maakt duidelijk hoe ze over tv-mama Ann Pira denkt

Vanya Wellens kruipt intussen al 20 jaar in de huid van Femke in ‘Thuis’. Daarin speelt ze de dochter van Nancy (Ann Pira). In de soap zijn moeder en dochter in ieder geval twee handen op één buik. Maar is dat in het echt ook zo?

Als het van Vanya Wellens afhangt, blijft ze nog tot haar pensioen meedraaien in de populaire Eén-soap. “Ik zie mij echt niets anders doen in mijn leven dan dit”, bedenkt de soapactrice zich in de podcast ‘De Thuisploeg’. “Ik voel mij hier ook echt thuis.” En daar spelen haar collega’s een belangrijke rol in. “Ik word hier ook zo goed omringd”, klinkt het. “Ann Pira (Nancy, haar mama in de reeks, red.) bijvoorbeeld, dat is ook echt een beetje mijn mamaatje.”

Voor Vanya was het heel fijn om in zo’n hecht tv-gezin terecht te komen. “Mijn ouders zijn gescheiden toen ik zeven was”, vertelt ze openhartig. “Mijn mama had wel bezoekrecht, maar ik zag haar maar één dag om de twee weken. En mijn papa was er ook niet vaak. En hier heb ik natuurlijk wel een mama, snap je?”, vervolgt de soapactrice. “Daarom dat ik Anneke zo graag zie. Omdat ik dat ook aanvoel, ik voel die liefde tussen ons.”

Ook in de huiskamers kan je de liefde voelen in het tv-gezinnetje. Dat is voor Vanya’s tv-zus Brit, gespeeld door Apollonia Sterckx, niet anders. “Ik heb helaas veel te weinig scènes met haar. Maar het voelt soms wel aan alsof zij echt mijn kleine zusje is, zeker als ik scènes heb waarin ik haar wat begeleid”, besluit de ‘Thuis’-actrice. “Ik kom ook zeer goed overeen met Apollonia.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws