Karen Damen openhartig over 'The Masked Singer'-exit: "Daarom was ik vertrokken" TV en Radio
TV en Radio

Karen Damen openhartig over 'The Masked Singer'-exit: "Daarom was ik vertrokken"

Karen Damen openhartig over 'The Masked Singer'-exit: "Daarom was ik vertrokken"

In het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ was Karen Damen niet meer te zien als speurder. Tot afgelopen vrijdag, want toen dook ze opnieuw op in het populaire VTM-programma. Waarom ze even niet in de jury zetelde, onthult ze nu zelf.

Heel wat fans van ‘The Masked Singer’ waren teleurgesteld toen het duidelijk werd dat Karen Damen niet in de jury zat voor het derde seizoen. Toch had het programma een grote verrassing in petto, want afgelopen vrijdag dook het ex-K3’tje terug op als speurder. Bovendien maakte ze meteen haar reputatie waar.

Zo wist alleen Karen Véronique De Kock te ontmaskeren als Mummie. “Het komt eropaan de juiste tips met elkaar te linken”, vertelt ze nu aan Dag Allemaal. Hoewel de fans blij zijn dat Karen terugkwam, vonden de kandidaten dat niet zo leuk. “Ik hoorde dat de deelnemers in paniek waren: ‘Doeme, Karen is terug, nu ga ik ontmaskerd worden!’”, zegt ze al lachend.

“Het streelde ook mijn ego dat de kijkers mij misten”, geeft ze eerlijk toe. Bovendien verklapt ze ook waarom ze juist moest vertrekken. “Het was zo afgesproken met de makers van het programma”, biecht Karen op. Zo wilden zij de mensen doen geloven dat ze in één van de pakken zat. “Dat is blijkbaar gelukt, den Andy dacht het echt! Maar kijk: ik ben helemaal terug!”, aldus Karen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws