Stromae deelt slecht nieuws over gezondheid en moet duizenden fans teleurstellen

22032023STROMAEPHOTONEWS
Zopas maakte het management van Stromae somber nieuws bekend. Zo gaat het slecht met zijn gezondheid en daardoor moet hij nu ook verschillende optredens annuleren.
Vanavond zou Stromae op de planken staan in het Franse Straatsburg, maar dat concert is op het laatste moment afgelast. De concertzaal Zénith bevestigt nu dat droevige nieuws op Facebook. “Met veel spijt moeten we jullie meedelen dat het optreden van Stromae niet langer doorgaat”, klinkt het.
Ook de optredens op donderdag 23 en vrijdag 24 maart in het Franse Amnéville zullen niet doorgaan. Het management van Stromae laat nu weten dat die concerten niet langer kunnen plaatsvinden wegens ‘medische redenen’. Wat er juist aan de hand is met zijn gezondheid is nog niet duidelijk.
Stromae stond eerder deze maand nog drie keer in een uitverkocht Paleis 12. De zanger zal later dit jaar nóg vijf keer optreden in die Brusselse concertzaal: op 1, 2 en 3 juni én op 8 en 9 december. Deze shows zijn allemaal hopeloos uitverkocht. Daarnaast is hij ook één van de headliners van Rock Werchter 2023.