'Thuis' hint naar terugkeer van verrassend personage: "Binnenkort misschien" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis' hint naar terugkeer van verrassend personage: "Binnenkort misschien"

'Thuis' hint naar terugkeer van verrassend personage: "Binnenkort misschien"

In een soap als ‘Thuis’ worden regelmatig nieuwe personages geïntroduceerd, maar heel af en toe laten de makers ook een bekend gezicht terugkeren. Denk maar Katrien (Lotte Vannieuwenborg) die tijdelijk terug op de set staat.

Nu zijn fans ervan overtuigd dat we binnenkort nog een personage uit het verleden mogen verwelkomen. Het is nu drie jaar geleden dat Bianca en Mo omkwamen bij een auto-ongeluk in Marokko en dat de kleine Robin naar België moest verhuizen. Zijn biologische vader Tom nam hem onder zijn hoede.

Deze week werd Bianca uitgebreid herdacht in de soap. Robin haalde samen met bompa Frank, Bianca’s vader, herinneringen op aan zijn mama. Bovendien wil hij graag nog eens een bezoekje brengen aan Marokko, waar hij opgegroeid is én waar hij nog een jongere halfzus Jenny heeft rondlopen. Volgens kijkers kwam dit niet zomaar ter sprake.

“Wordt het geen tijd dat we de 'kleine' Jenny eens leren kennen?”, vraagt een fan zich af in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. “Binnenkort gaan we haar misschien zien, want Robin heeft gevraagd aan Frank om eens naar Marokko te gaan omdat hij haar mist” of “Misschien reist Jenny wel eens af naar België om hier eens kennis te maken met iedereen”, speculeren ze verder. Wordt dus nog vervolgd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws