'Thuis'-kijkers erg enthousiast over nieuwe romance: "Zou zo'n mooi koppel zijn!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers erg enthousiast over nieuwe romance: "Zou zo'n mooi koppel zijn!"

'Thuis'-kijkers erg enthousiast over nieuwe romance: "Zou zo'n mooi koppel zijn!"

In 'Thuis' beweegt er opnieuw heel wat op liefdesvlak. Volgens de kijkers is er nu ook een gloednieuw koppel in de maak.

Nadat Nancy Dieter buiten gooide, trok hij in bij Thilly. En die doet de laatste tijd wel héél flirterig tegen hem. Veel kijkers zijn er dan ook van overtuigd dat Dieter en Thilly stilletjes aan dichter naar elkaar aan het toegroeien zijn.

“Dieter en Thilly zie ik wel zitten als nieuw koppel”, “Zou inderdaad een mooi koppel zijn!” en “Ja, het zou wel iets kunnen worden tussen die twee”, klinkt het onder meer op een fanforum van 'Thuis'. Toch lijkt niet iedereen daarvan overtuigd.

Jaloers maken

“Dieter en Thilly passen totaal niet bij elkaar” en “Dieter zal wel terug naar Nancy gaan”, klinkt het. Sommigen denken ook dat Thilly met opzet zoveel flirt met Dieter. “Ik denk dat Thilly een spelletje aan het spelen is om Nancy jaloers te maken, zodat ze opnieuw voor Dieter valt” en “Thilly doet dat enkel om te choqueren”, aldus enkele fans.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws