'Thuis'-kijkers uiten scherpe kritiek: "Een fout die vermeden kon worden" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers uiten scherpe kritiek: "Een fout die vermeden kon worden"

'Thuis'-kijkers uiten scherpe kritiek: "Een fout die vermeden kon worden"

Op sociale media wordt er opnieuw hevig gediscussieerd over ‘Thuis’. In één van de afleveringen heeft een aandachtige kijker iets opvallends opgemerkt en deelt dat foutje nu op Facebook. Al snel lokt dat bericht heel wat reacties van andere fans uit.

De makers van ‘Thuis’ gaan volgens enkele fans opnieuw de mist in. Een van de kijkers tikt hen namelijk op de vingers door op sociale media alweer een foutje in de VRT-soap aan te kaarten. Zo bleek dat Judith (Katrien De Ruysscher) nagellak droeg. “Een spoedarts met nagellak?”, klinkt het.

“Fictie is geen realiteit, maar sommige fouten kunnen toch vermeden worden denk ik”, gaat de kijker verder. Ook enkele andere fans laten meteen weten dat zij dit ook opgemerkt hebben. “Viel mij ook gelijk op”, “Dat heb ik ook direct gezien”, “Dat zeggen wij dikwijls” en “Dit heb ik al lang gezien”, reageren zij onder meer.

Niet belangrijk

Andere fans laten dan weer weten dat ze daar geen belang aan hechten. “Zeg, is dat nu gedaan met dat gezaag? Het gaat hier wel om het verhaal, hé”, “Dat zijn dingen waar ik niet op let”, “Dat vind ik nu een detail. Zoiets vind ik niet erg”; “Wat een commentaar zeg. Kijk voor ontspanning, maar niet voor foutjes te zoeken”, “Ik had het zelfs niet opgemerkt” en “Ik kijk en geniet. Méér moet het voor mij niet zijn”, reageren zij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws